Faciliteiten

De verblijfsruimte van de Larik's Hoeve is licht en ruim, 90 m2. Het is gezellig landelijk ingericht en geschikt voor 20 personen.

Vanuit de verblijfsruimte, die over de hele lengte voorzien is van glas, heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen. Alles is er aanwezig om uw verblijf compleet te maken. De verblijfsruimte is geheel voorzien van vloerverwarming. Vanuit de verblijfsruimte kunt u via de hal naar de slaapkamers.

We zetten hieronder nog even alle faciliteiten voor u op een rij:

Een professioneel ingerichte keuken, met onder andere een oven, magnetron, vaatwasser, een 5 pits fornuis en twee koelkasten, waarvan 1 met 3 vriesvakken en de ander met 1 vriesvak. Bij de loungehoek is een LCD TV.

Uitgaande van de maximale capaciteit van 20 personen zijn er beneden 2 familiekamers voor 4 personen met eigen douche en toilet. Boven zijn er 6 slaapkamers voor 2 personen en dan heeft u ook per 4 personen een douche en toilet. Er zijn totaal 8 slaapkamers. Er kunnen eventueel kamers bijgehuurd worden op zeer korte afstand van de Larik's Hoeve.

De kamers boven hebben een balkon met een prachtig uitzicht in alle jaargetijden. De kamers beneden hebben een terrasje. Er is een grote omheinde tuin aan beide kanten van de accommodatie.

De slaapkamers zijn voorzien van luxe 1-persoons boxspringbedden met hotelmatrassen, 5 kamers voorzien van tv, diverse voorzieningen voor baby's en peuters waaronder kinderledikantjes, kinderstoelen, aankleedtafel en speelgoed en gratis parkeergelegenheid.

Er is genoeg speelgelegenheid voor de kinderen tot en met 8 jaar in de tuin van de groepsaccommodatie. Er is rondom de tuin hekwerk geplaatst zodat de kinderen niet de tuin kunnen verlaten. Nabij de groepsaccommodatie, maar wel op eigen terrein is een voetbalveldje, de trampoline, een duikelrek en een dierenweide. Alle accommodaties beschikken over een internetverbinding (WIFI).

De groepsaccommodatie wordt telkens aan één groep verhuurd, u hoeft de faciliteiten dus nooit met andere groepen te delen. De Larik's Hoeve beschikt ook over voorzieningen voor minder validen!

Neem contact op voor meer informatie over onze faciliteiten.